Heropening Villa Madonna

We zijn volop bezig om volgens de toegelaten regels het kasteeltje en zijn parktuin terug beschikbaar en te maken. De toegankelijkheid van het parktuin is geen enkel probleem en de locaties binnen in de Villa Madonna zijn klaargemaakt rekening houdend met de nodige regels, zoals social distance. De activiteiten fotoshoots en video, film zijn geen probleem. Coaching workshop,seminar,… kan ook met de nodige afspraken. Ook voor nieuwe toeristische bezoeken bekijken we samen met toerisme Ronse wat de mogelijkheden zijn en hoe we dit praktisch kunnen organiseren. We kijken er naar uit om jullie op één van de mogelijke activiteiten te verwelkomen!

#fotolocatie#videolocatie#kasteel#erfgoed#erfgoed#coaching

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s