Boomverzorgers in Villa Madonna

Met de komst van de herfst, is het moment aangebroken om de mooie oude beuken van Villa Madonna klaar te zetten voor de winter en een nieuw jaar tegemoet te gaan. Hiervoor doen we een beroep op een gecertificeerde boomverzorger. Beuken zijn zeer gevoelig aan warme temperaturen, hierdoor sterven er heel veel beuken af. Een beuk is een boom die graag in groep leeft en dus met andere beuken een geheel vormt. Sterft er een beuk in de groep door extreme hitte of een ziekte, dan volgen er onvermijdbaar nog beuken die er dicht bij staan. De warmere zomers kunnen we weinig aan doen, maar extra aandachtig zijn en ze verzorgen zodat ze zo sterk mogelijk staan, doen we uiteraard wel.

http://boomverzorging-vanlancker.be/nl/index.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s