Villa Madonna en VOC Merelbeke

Villa Madonna heeft een omheinde tuin bestaande uit een parktuin en bos. De tuin is Engels geïnspireerd met een aantal grasperken (wild gras) en een vijver. Om de begroeiing onder controle te houden helpen onze vrienden (eenden en ganzen) . Jaarlijks proberen we de groep aan te vullen en adopteren we nieuwe vrienden vanuit VOC Merelbeke. Het zijn wilde dieren die hier terug in het wild leven. Sommige vertrekken na een tijd andere blijven,… of de natuur beslist soms mee over hun leven (vos, marter,… ). Als je ooit een eendje brengt bij VOC, komt het misschien bij ons terecht.

#VOC #Merelbeke #villaMadonna #kasteel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s