B2B

Inspirerende locatie voor bedrijven

Villa Madonna is een plek die boeit en inspireert. Dit historische kasteel en de bijhorende parktuin bieden tal van mogelijkheden voor geslaagde bedrijfsevenementen. Van seminaries tot filmopnames, boordevol beleving.

Uw bedrijfsevent in goede banen

Een erfgoedwoning vraagt de nodige zorg en aandacht. Villa Madonna stelt haar bel-etage en parktuin open voor bedrijven die willen genieten van een exclusieve locatie en van een professionele omkadering voor hun events.

U kan bij Villa Madonna terecht voor:

  • Seminaries
  • Coaching
  • Brainstormsessies
  • Product lanceringen

Tijdens weekdagen stelt Villa Madonna het pand open van 9 tot 17 uur. Ook ’s avonds is de locatie beschikbaar, van 18 tot 24 uur.

Coaching in de natuur

In Villa Madonna wordt u verwelkomd in een huiselijke sfeer en een natuurlijke omgeving die baadt in rust. Het domein beschikt daarnaast over een parktuin en een bos en grenst aan natuurgebied de Schavaert. Ideaal voor coachingsessies in de natuur of in een van de ruimtes met uitzicht op de omgeving.

Locatie voor opnames en shoots

U plant een fotoshoot, filmopname of een reclamecampagne en zoekt een unieke locatie? Bij Villa Madonna bent u aan het juiste adres. Naast een historisch decor geniet u hier van een professionele totaalbeleving.