Evenementen

Events

Onvergetelijke events in een historisch kader

Bent u op zoek naar een ontspannende activiteit in een natuuromgeving? Wij bieden allerlei formules voor onder andere teambuildings, B2B-activiteiten (zoals bijvoorbeeld workshops) spelen (zoals kubb, petanque,…) pizza en brood bakken in de authentieke bakkersoven of formules voor een leuke receptie en dit alles volgens uw persoonlijke wensen en budget. We werken samen met professionele event partners om uw activiteiten tot in de puntjes uit te werken.

Huur van de locatie

Villa Madonna is een historische art-nouveauwoning in Ronse met een tuin van 1,5 hectare. Dit biedt heel wat mogelijkheden voor allerlei types events, binnen en buiten. Beleving en een professionele aanpak op maat van uw activiteit staan hier centraal.

Bel-etage

De prachtige 19de-eeuwse bel-etage baadt in sfeer. Door het historische karakter wordt hier een kleine groep mensen toegelaten. Dit garandeert een unieke, persoonlijke beleving in een authentiek kader.

Terrassen & parktuin

In de buitenomgeving van Villa Madonna kan u mensen ontvangen op 3 terrassen met verschillende niveaus. Er is een groot terras dat overdekt is met een stretchtent voor 30 personen en 2 kleinere terrassen voor elk 12 personen.

U kan extra tafels en stoelen aanvragen en gebruikmaken van de toiletten en douches. Ook de cateringruimte met koelkast, wastafel en industriële vaatwasser staat ter beschikking. Intussen geniet u van een aangenaam uitzicht op de tuin en omgeving van Villa Madonna.

Vraag naar de mogelijkheden

Professionele catering

Om uw event naar een hoger niveau te tillen, werkt Villa Madonna samen met cateraars van topkwaliteit.

De Feestarchitect

Conceptcateraar.
We zijn ARCHITECT van jouw feest, ontzorgen je totaal en leggen de fundamenten van je feest. We werken af tot op de kleinste persoonlijke, maar belangrijke details, zoals ook een couturier zijn kledij afwerkt.

Veryfood

Privé & bedrijfscatering.
Very Food Catering kenmerkt zich door pure smaken en eenvoud.

JIM’s Catering – streetfood en wereldkeuken

JIM’s Catering serveert authentiek streetfood, dicht bij de traditionele recepten, smaken en ingrediënten. Hier en daar met een leuke twist.

event events evenement evenementen
The crazy sommelier – Topwijnen

Eric is een gediplomeerd Sommelier-Conseil, iemand met een uitzonderlijk geur- en smaakgeheugen, een kolossale ervaring en een brede theoretische kennis. Hij studeerde af met een van de hoogste scores van zijn jaar aan de Université du Vin de Suze-la-Rousse.

Buizerd & Saars – Unieke Villa Madonna koffie

Bij Buizerd & Saars laten we ambachtelijke koffie branden door gepassioneerd koffiebrander Chris Moreels. Ontdek het resultaat bij Villa Madonna.

Vraag naar de mogelijkheden

vergaderzaal vlaamse ardennen vergaderlocatie vergadering vergaderingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief