Evenementen

Culinair en luxueus genieten

Genieten in een unieke omgeving

Huur van de Locatie

Genieten van het historisch geklasseerd erfgoed kasteel Villa Madonna (1880-1906) met unieke parktuin gelegen in een beboomde tuin van circa 1,5 hectare op de helling van de Kruisberg. Het laatste volledig, interieur en exterieur, bewaarde Kasteel Villa van architect M. De Noyette (vb. Leopoldskazerne Gent).

Bel-etage

Dit is onze pracht. Een volledige verdieping die je terugbrengt in de tijd, begin 19de eeuw. Hier zijn niet alle evenementen mogelijk. We noemen het de rustige evenementen, omdat er veel authentieke elementen (doeken aan de muren, parketten, vloeren, lambriseringen, meubels,..) aanwezig zijn.

Dit is steeds op aanvraag om de mogelijkheden te bespreken.

Terrassen + toegang tuin

3 terrassen met verschillende niveaus waarvan 1 groot terras (45m²) overdekt met een stretch tent (max 30 p zittend) en 2 bijterrassen (tenten beschikbaar) (12p. zittend).

Extra tafels en stoelen beschikbaar (partytafels)

Sanitaire blok met 2 toiletten, lavabo, 2 douches
Catering ruimte met drankenfrigo, wastafel, industriële vaatwasser, …
Authentieke bakkersoven
Unieke tuin en zicht op het prachtig kasteel.
Comfortabel design stoelen en tafels
Unieke aangevulde elementen in de tuin.

Catering

We werken enkel samen met cateraars die sterk zijn in hun vak. Die jullie een culinaire ervaring kunnen geven in hun werkgebied. Zij zullen jullie laten genieten op een unieke locatie.

Streetfood & World kitchen


Culinaire BBQ

Steven Batsleer lid van het BBQ-team FiveQ, serveert een culinaire BBQ en zorgt met grote betrokkenheid met de klanten. Tiger Fire / green egg / oklahoma joe’s bbq

Catering @ your service

Wij bieden u heerlijke BBQ arrangementen aan met diverse thema’s zoals BBQ De Luxe, BBQ Super De Luxe, American BBQ, Ribs “Chefs Style”, Premium Beef “World Tour”, Country Style BBQ.


Wijnen

Eric is een gediplomeerd Sommelier-Conseil, iemand met een uitzonderlijk geur- en smaakgeheugen, een kolossale ervaring, én theoretisch goed beslagen met één van de hoogste scores van zijn jaar aan de université du vin de Suze-la-Rousse. Crazy about wine…

Koffie

Buizerd & Saars

Ambachtelijk, uniek en exclusief.”

Chris Moreels – gepassioneerd koffiebrander

Extra

Niet alles hebben we. Maar zeer veel is bespreekbaar.

Tenten verhuur tot max capaciteit

We brengen mensen samen

Kruisstraat 368
9600 Ronse

events@villamadonna.be