Events

Onvergetelijke events in een historisch kader

Wie graag zelf een evenementen organiseert in of rond Villa Madonna helpen we met plezier op weg. We werken samen met professionele eventplanners en kwalitatieve cateraars om van uw event een echt succes te maken. Van teambuildings, B2B-events en recepties tot gezellige activiteiten zoals kubb, petanque of pizza’s bakken. Volgens uw budget en wensen.

Huur van de locatie

Villa Madonna is een historische art-nouveauwoning in Ronse met een tuin van 1,5 hectare. Dit biedt heel wat mogelijkheden voor allerlei types events, binnen en buiten. Beleving en een professionele aanpak op maat van uw activiteit staan hier centraal.

Bel-etage

De prachtige 19de-eeuwse bel-etage baadt in sfeer. Door het historische karakter wordt hier een kleine groep mensen toegelaten. Dit garandeert een unieke, persoonlijke beleving in een authentiek kader.

Terrassen en parktuin

In de buitenomgeving van Villa Madonna kan u mensen ontvangen op 3 terrassen met verschillende niveaus. Er is een groot terras dat overdekt is met een stretchtent voor 30 personen en 2 kleinere terrassen voor elk 12 personen.

U kan extra tafels en stoelen aanvragen en gebruikmaken van de toiletten en douches. Ook de cateringruimte met koelkast, wastafel en industriële vaatwasser staat ter beschikking. Intussen geniet u van een aangenaam uitzicht op de tuin en omgeving van Villa Madonna.

Professionele catering

Om uw event naar een hoger niveau te tillen, werkt Villa Madonna samen met cateraars van topkwaliteit.

JIM’s Catering – streetfood en wereldkeuken

JIM’s Catering serveert authentiek streetfood, dicht bij de traditionele recepten, smaken en ingrediënten. Hier en daar met een leuke twist.

FiveQ – culinaire barbecue

Steven Batsleer is lid van het BBQ-team FiveQ. Hij serveert een culinaire BBQ met een grote betrokkenheid van de gasten. Hij werkt zowel met Tiger Fire en Green Egg, als met Oklahoma Joe’s Barbecue.

Catering @ your service – barbecue-arrangementen

Deze cateraar biedt heerlijke barbecue-arrangementen aan in diverse thema’s zoals BBQ De Luxe, BBQ Super De Luxe, American BBQ, Ribs “Chefs Style”, Premium Beef “World Tour”, Country Style BBQ.

The crazy sommelier – Topwijnen

Eric is een gediplomeerd Sommelier-Conseil, iemand met een uitzonderlijk geur- en smaakgeheugen, een kolossale ervaring en een brede theoretische kennis. Hij studeerde af met een van de hoogste scores van zijn jaar aan de Université du Vin de Suze-la-Rousse.

Buizerd & Saars – Unieke Villa Madonna koffie

Bij Buizerd & Saars laten we ambachtelijke koffie branden door gepassioneerd koffiebrander Chris Moreels. Ontdek het resultaat bij Villa Madonna.