Nieuwsweergave

De steenmarter bij Villa Madonna

De eendjes die in het wild leven in de parktuin en bos van Villa Madonna doen hun best om eitjes te leggen. En dan komt de Steenmarter langs. Steenmarter | Natuurpunt #kasteel #villamadonna #steenmarter #natuurpunt

Bezoek Villa Madonna (via Toerisme Ronse)

Bovenaan de Kruisstraat tref je Villa Madonna, een prachtige villa gebouwd door Modeste de Noyette. Het imposante gebouw bestaat uit een mix van art-nouveau- en art-deco-elementen. Tijdens het geleide bezoek bekijk je het gelijkvloers en de mooie omliggende tuin. Praktisch: Vertrek: 10 uur en 14 uur Afspraak: Zonnewijzer Malanderpark, vlakbij hoek Kruisstraat en Oudestraat Prijs: … Doorgaan met het lezen van Bezoek Villa Madonna (via Toerisme Ronse)

Onderhoud Parktuin villa madonna en zijn eeuwenoude bomen.

Jaarlijks financieren we in het erfgoed parktuin van Villa Madonna. Fase 1 in het project dat loopt over 5 jaar. De eeuwen oude bomen (vooral Beuken) krijgen een onderhoud door een erkende boomverzorger. (https://www.boomverzorging-vanlancker.be/) Zoek de boomverzorger. Hierbij kan je zien hoe monumentaal de bomen in villa madonna zijn. Onze grootste monumentale beuk heeft een … Doorgaan met het lezen van Onderhoud Parktuin villa madonna en zijn eeuwenoude bomen.