Gelegenheden

Huiselijk met alle Luxe

Genieten van het historisch geklasseerd erfgoed kasteel Villa Madonna (1880-1906) met unieke parktuin gelegen in een beboomde tuin van circa 1,5 hectare op de helling van de Kruisberg. Het laatste volledig, interieur en exterieur, bewaarde Kasteel Villa van architect M. De Noyette (vb. Leopoldskazerne Gent).

We richten ons op middelgrote groepen die graag in een unieke, authentieke en huiselijke omgeving zijn.

Uit respect voor de natuur, onze dieren en de omgeving sluiten we de duren rond 24 uur en houden we geen dansgelegenheden.

We stellen de Bel- étage (volledige verdieping – 150m2) open voor rustige evenementen zoals seminarie, fotoshoot, … Eventjes is deze unieke historische etage van jullie! Terug gaan naar de jaren 1900, de Art-nouveau, Belle époque periode met authentieke meubelen, plafondschilderingen, muurdoeken, prachtige parketten en mozaïekvloeren, … net zoals de oorspronkelijke eigenaar vrederechter E. Matthijs in 1906.  Uiteraard is er alle moderne comfort aanwezig : WiFi, Beamer , scherm, flipchart, TV, biljard, kicker (tafelvoetbal) ,… aanwezig.

Het parktuin is een prachtige Engels geïnspireerde tuin,  met bos, vijver, boomgaard, bieden de gelegenheid voor  unieke momenten voor bedrijven, privé gelegenheden.

Er zijn 3 terrassen (80 m2) waarvan 45 m2 overdekt, sanitair, cateringruimte, authentieke gerestaureerde bakkersoven,..  In het parktuin en op de terrassen heb je een mooi zicht op de kasteelvilla.

We verwelkomen jullie in een luxueuze omgeving om met onze cateraars een uniek moment te maken van jullie feest om nooit meer te vergeten.

GELEGENHEID

GelegenheidBel-etage Parktuin / Terras
Bedrijfsfeest XX
Familiefeest X
Huwelijk(X)
PersoneelsfeestXX
ProductvoorstellingX
TeambuildingXX
Vergadering / MeetingXX
Babyborrel / DoopX
Communie / LentefeestX
Jubileum / HuwelijksverjaardagXX
VerjaardagsfeestX
BrainstormXX
CoachingXX
Demo / PresentatieX
FotoschootXX
Opleiding / Workshop / seminairXX
ReclamevideoXX
FilmopnameXX
Kamerorkest / theaterX

MOGELIJKHEDEN

GelegenheidBEL-ETAGEPARKTUIN
Feestmax 50p max 50p
ReceptieXX
Seated DinerXX
Walking DinerXX