Evenementen
diensten rondleiding

Ambachtelijke Edmond koffie van Kasteel Villa Madonna

EDMOND KOFFIE 250G

8,95

PERSONAL PROFILE ROASTING

 

EDMOND Pakket

250gr. Edmond koffie bonen of gemalen 2 chocoladeproducten van chocolatier Dockers

24,00

PERSONAL PROFILE ROASTING

Deze koffie situeert zich qua smaak tussen onze Daily Coffee en onze Rock Espresso. Eigenlijk is de Edmond Koffie net geen espresso koffie.

Oorsprong: Brazilië

Regio: Santos Cerrado

Smaak in de tas:toetsen van cacao en donkere chocolade, met een zachte, zoete afdronk.

In hersluitbare 250g verpakking.
Single origine coffee.

EXTRA INFORMATIE

Hoe kwam de samenwerking tot stand? Tijdens onze zoektocht naar partners & samenwerkingen met lokale ondernemers kwamen we in contact met Chris Moreels, zaakvoerder en brander van Buizerd & Saars (2020).
Chris toonde met trots zijn passie, de koffiebranderij, waar we vanop de eerste rij een staaltje van vakmanschap te zien kregen. Een goede smaak, een volwaardig en kwalitatief product afleveren waren zijn drijfveer. Bovendien gaat Chris op zoek naar traders met eigen koffieplantages of werkt hij  rechtstreeks samen met de koffieboer.
Waar komt de naam Edmond vandaan? Ook wij hebben Villa Madonna, onze passie en trots getoond aan Chris. Een uniek, historisch domein, gebouwd in 1906, naar ontwerp van architect M. De Noyette, in opdracht van vrederechter Edmond Matthijs.
Tijdens onze afsluiter (met een koffie natuurlijk) werd het even stil en het was alsof de bouwheer van Villa Madonna ons inspirerende, want daar werd toen de EDMOND-koffie van Villa Madonna geboren.
Hoe verliep de samenwerking? Na verschillende brandingen en uitgebreid proeven, hebben we het perfecte resultaat bereikt. We zijn dan ook fier om de EDMOND-koffie voor te stellen en te serveren.
Wie is Villa Madonna? Zij tonen, bijvoorbeeld op Open Monumentendag, en vertellen steeds met heel veel trots over hun project. Daarnaast kan u een deel van het pand huren voor vergaderingen (ook mogelijkheid tot catering), fotoshoots,… Dus neem zeker een kijkje op hun website en maak kennis met Joost en Caroline en hún Villa Madonna.

Je Koffie bestellen?

Contact

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.