Evenementen
diensten rondleiding

Diensten

Ontdek wat wij u te bieden hebben

Kom langs en geniet van een exclusieve rondleiding door de huidige eigenares met een persoonlijke benadering en extra weetjes. Of bent u eerder op zoek naar een inspirerende omgeving voor seminaries, brainstormsessies, fotoshoots of een teambuilding? Ook daarvoor kan u bij ons terecht! Interesse? Ontdek nu al onze diensten.

Bezoek

Villa Madonna is een uniek pand in Ronse. U kan deze historische art-nouveauwoning ook bezoeken. Tijdens een gegidste rondleiding ontdekt u de geschiedenis en het interieur van de bel-etage en de parktuin.

B2B

Villa Madonna is een plek die boeit en inspireert. Dankzij de aangrenzende parktuin baadt u in een oase van rust. Ideaal om uw b2b events te organiseren.

Event

Bent u op zoek naar een ontspannende activiteit in een natuuromgeving? Wij bieden allerlei formules voor onder andere teambuildings, B2B-activiteiten (zoals bijvoorbeeld workshops) spelen (zoals kubb, petanque,…) pizza en brood bakken in de authentieke bakkersoven of formules voor een leuke receptie en dit alles volgens uw persoonlijke wensen en budget. We werken samen met professionele event partners om uw activiteiten tot in de puntjes uit te werken.

vergaderzaal vlaamse ardennen vergaderlocatie vergadering vergaderingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief