Evenementen

Eventlocatie Vlaamse Ardennen

Villa Madonna

Een historische eventlocatie in het hartje van de Vlaamse Ardennen

Bent u op zoek naar een unieke eventlocatie die baadt in een omgeving van rust? In het hartje van de Vlaamse Ardennen vind je Villa Madonna, een prachtig gerestaureerd art-nouveaukasteel met bijhorende parktuin. Deze locatie is perfect voor zowel privé- als professionele feestgelegenheden. Van receptie tot en met teambuildings, Villa Madonna heeft het allemaal! Samen met onze professionele event partners werken wij al uw activiteiten tot in de puntjes uit.

Huur van de eventlocatie

Villa Madonna, eventlocatie Vlaamse Ardennen is een historische art-nouveauwoning met parktuin van 1,5 hectare. Dit biedt heel wat mogelijkheden voor allerlei soorten events, zowel binnen als buiten. Door de goede samenwerking met onze vaste eventpartners, staat beleving en een professionele aanpak op maat van uw activiteit centraal.

Type Event

Outdoor event

Villa Madonna, eventlocatie Vlaamse Ardennen, is de perfecte locatie voor een meeting, teambuilding, huwelijksfeest, receptie, etc. In de buitenomgeving kan u mensen ontvangen op 3 terrassen met verschillende niveaus. Op het grote terras kan een stretchtent geplaatst worden voor 30 personen. Onze 2 kleinere terrassen kunnen elk 12 mensen herbergen.

Indien u extra tafels of stoelen wenst, kan u deze makkelijk aanvragen. Ook het gebruik van onze toiletten en douches is geen enkel probleem. Bovendien staat de cateringruimte (met koelkast), wastafel én industriële vaatwasser steeds ter beschikking.

Indoor event

Een event organiseren voor een kleine groep mensen? Onze prachtige 19de-eeuwse bel-etage is geschikt voor al uw exclusieve evenementen. Door het historische karakter worden er hier slechts een klein aantal mensen toegelaten. Dé garantie voor een unieke, persoonlijke beleving!

Vraag naar de mogelijkheden

event events evenement evenementen

Professionele catering

Om uw event naar een hoger niveau te tillen, werkt Villa Madonna, eventlocatie Vlaamse Ardennen, enkel samen met cateraars van topkwaliteit.

De Feestarchitect

Conceptcateraar.
We zijn ARCHITECT van jouw feest, ontzorgen je totaal en leggen de fundamenten van je feest. We werken af tot op de kleinste persoonlijke, maar belangrijke details, zoals ook een couturier zijn kledij afwerkt.

Veryfood

Privé & bedrijfscatering.
Very Food Catering kenmerkt zich door pure smaken en eenvoud.

JIM’s Catering – streetfood en wereldkeuken

JIM’s Catering serveert authentiek streetfood, dicht bij de traditionele recepten, smaken en ingrediënten. Hier en daar met een leuke twist.

The crazy sommelier – Topwijnen

Eric is een gediplomeerd Sommelier-Conseil, iemand met een uitzonderlijk geur- en smaakgeheugen, een kolossale ervaring en een brede theoretische kennis. Hij studeerde af met een van de hoogste scores van zijn jaar aan de Université du Vin de Suze-la-Rousse.

Buizerd & Saars – Unieke Villa Madonna koffie

Bij Buizerd & Saars laten we ambachtelijke koffie branden door gepassioneerd koffiebrander Chris Moreels. Ontdek het resultaat bij Villa Madonna.

Vraag naar de mogelijkheden

Neem contact op

Contact

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

vergaderzaal vlaamse ardennen vergaderlocatie vergadering vergaderingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief