Evenementen
diensten rondleiding

Klanten

Fotosessie in Villa Madonna …

Ik had het geluk om al een aantal keer Villa Madonna te kunnen gebruiken als locatie voor mijn vrije fotowerk (artistiek naakt). Ik maak graag gebruik van locaties die een zekere charme en exclusiviteit uitstralen, en dat vind je hier zeker terug.

De buitenzijde is bijzonder goed bewaard gebleven, met uitzondering van een glazen portiek aan de inkom vind je er geen moderne elementen. Het interieur bestaat uit een veelheid aan ruimtes, van klein tot relatief groot, elk met hun eigen charme. De oude traphal vervolledigt het geheel (naast de kleine diensttrap aan de andere zijde van de woning). Het gebouw is voorzien van een hedendaagse verwarmingsinstallatie, wat voor mijn artistiek naakt werk absoluut een voordeel is.

Het gebouw is vrijstaand, dat maakt dat er rondom ook ramen in het gebouw zijn. Dat is voor mij heel interessant omdat ik als fotograaf enkel gebruik maak van natuurlijk licht en ik dan steeds mijn ‘werkplek’ zo kan kiezen dat het licht net goed zit. De veelheid aan ruimtes en decoratieve elementen is behoorlijk inspirerend en je bent er als fotograaf niet snel uitgekeken op de mogelijkheden tot maken van beelden.

De tuin is hellend naar het Zuiden en immens groot. Zelf heb ik maar weinig gebruik gemaakt hiervan omdat er wel wat inkijk is van de langslopende N60, maar voor andere vormen van fotografie biedt die samen met het terras een extra waaier aan mogelijkheden.

Kortom een aanrader als fotolocatie!

 

Ludwig Desmet
Kunstfotograaf
www.ludwigdesmet.com

“The location was a very nice and tasteful environment,
perfect to have a business meeting there”

Fabian Sjöstrand Marketport Scandinavia

 

{a3920ar54130}