Evenementen

Vergaderzaal Vlaamse Ardennen

Villa Madonna

Een unieke vergaderzaal in het hartje van de Vlaamse Ardennen

Op zoek naar een vergaderlocatie of vergaderzaal voor uw meeting in het hartje van de Vlaamse Ardennen? Prachtig gelegen in het groen, maar toch op een boogscheut van Oudenaarde en Kortrijk? In het hartje van de Vlaamse Ardennen vind je Villa Madonna, een prachtig gerestaureerd art-nouveaukasteel met bijhorende parktuin. Laat je inspireren in onze bel-etage en feeërieke tuin van 15.000 m2. Deze inspirerende plek is uitermate geschikt voor professionele vergaderingen, brainstormsessies, coachingmomenten, etc.

 

Over de vergaderlocatie & vergaderzaal

Villa Madonna is een unieke vergaderlocatie dat aan al uw eisen voldoet. In de prachtige bel-etage met pooltafel en aansluitend salon, kan je de beste ideeën laten ontluiken. Villa Madonna zorgt meer dan alleen voor de vergaderzaal. We luisteren grondig naar jouw noden en wensen om jouw vergadering, seminarie, brainstormsessie of coachingsmoment te doen slagen! 

Bovendien zijn we makkelijk bereikbaar. Steden als Oudenaarde, Deinze, Waregem, Gent of Kortrijk zijn via de aansluiting met de N60 snel bereikbaar.

Een locatie met een ziel en uitstraling van de 19de-eeuw maar met alle comfort en luxe van nu. Onze vergaderzalen zijn uitgerust met al het modern audio-visueel materiaal. Beamer, scherm, projectiesysteem, … alles is aanwezig om jouw vergadering in goede banen te leiden.

De opstelling wordt door ons voorbereid, zodat je zonder zorgen jouw meeting, vergadering of seminarie kan organiseren. Zelfs in openlucht vergaderen is een mogelijkheid dankzij ons grote overdekt terras en feeërieke parktuin!

Interesse? Neem snel contact met ons op.

Vraag naar de mogelijkheden

Neem contact op

Contact

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

vergaderzaal vlaamse ardennen vergaderlocatie vergadering vergaderingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief